بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ المُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا

در سالروز میلاد ولی نعمتمان حضرت اباالحسن علی ابن موسی الرضا علیه السلام، شهادت خادم الرضا و خادم ملت بزرگ ایران حضرت آیت الله رئیسی، رئیس جمهور محترم کشورمان را خدمت حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، رهبر معظم انقلاب، نماینده ولی فقیه در استان، خانواده معزز ایشان، ملت شریف ایران اسلامی بویژه خانواده دانشگاه فردوسی مشهد تبریک و تسلیت عرض می کنیم.

با استعانت به پرودگار متعال و به تأسی از روحیه انقلابی و جهادی رئیس جمهور شهید مردم ایران اسلامی، هیات رئیسه دانشگاه فردوسی مشهد با آرزوی علو درجات خدمتگزاران شهید سانحه بالگرد، به استحضار همکاران گرامی و دانشجویان عزیزمان می رساند که به یاری شما نه‌تنها کوچکترین خللی در امور دانشگاه ایجاد نخواهد شد، بلکه برای شادی روح پرفتوح شهدای این سانحه، با انگیزه‌ای مضاعف به خدمت‌رسانی به نهاد علم و فناوری در کشور ادامه خواهیم داد.

امیدواریم روح این شهدای گرانقدر با اولیای الهی محشور باشد و در این روز بزرگ بر سر سفره اهل بیت علیهم السلام و امام رئوفمان متنعم باشند.