چنانكه مي‌دانيد شرايط كنوني شيوع كرونا، در وضعيت قرمز است.

بنابراين براي حفظ سلامت جسماني و آرامش رواني دانشجويان عزيز، كارمندان گرامي و استادان ارجمند تصميم گرفته شده است‌كه محدوديت شديد رفت‌وآمد به دانشكده‌ حقوق و علوم سياسي برقرار گردد.

از اين رو، ورود دانشجويان (در كليه مقاطع تحصيلي) به دانشكده از روز شنبه ۱۸ آبان ممنوع است.

پاسخگويي به هرگونه درخواست دانشجويي (كه منوط به حضور فيزيكي دانشجويان است) صرفاً از طريق برقراري ارتباط با كارشناسان مربوطه امكان‌پذير است:

الف) سركار خانم اعلمي (مسئول آموزش دانشكده) 38806311

ب) سركار خانم سليماني (كارشناس گروه حقوق)  38806315

پ) جناب آقاي مرادي (كارشناس گروه علوم سياسي) 38806328

ت) جناب آقاي برسلاني (كارشناس گروه علوم سياسي) 38806332

در صورتي كه نياز قطعي به حضور دانشجو در دانشكده بود صرفاً از طريق تنظيم وقت قبلي، ميسر است.

خواهشمند است آرام و بردبار باشيد و انبوه كارهايي را كه همكاران ما در بخش آموزش دانشكده (به‌ويژه به‌صورت مجازي) به‌عهده گرفته‌اند، درنظر بياوريد. مطمئن هستم با آرامش و متانت و صبوري، تمام دشواري‌ها از پيش رو برداشته خواهد شد.

با سپاس و ادب

دكتر محسن خليلي