با توجه به اختصاص تعداد محدود فرصت تحقيقاتي دانشجوي دكتري براي سال 1399 (10 سهميه براي كل دانشگاه) و مباحث مطرح شده در جلسه كميسيون تحصيلات تكميلي دانشگاه مورخ 1399/09/04، مقرر گرديد كه تخصيص فرصت مطالعاتي صرفا به دانشجويان دكتري ورودي 96، بر اساس شاخص ها و مستندات (شرطهاي لازم) ذيل توسط حوزه معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه و براساس سهميه بندي در رسته هاي پژوهشي صورت پذيرد:

1- دارا بودن نمره زبان، مندرج در سامانه طرح پژوهشي شماره3 تا 15 آذرماه.

2- تاييد نهايي تصويب طرح پژوهشي شماره3 تا 15 آذرماه.

3 – 1- در گروه هاي علوم تجربي، طرح هايي كه اولويت آزمايشگاهي داشته باشند و منابع تحقيقاتي آن در داخل كشور موجود نباشد به تشخيص توأم استاد راهنما/شوراي تحصيلات تكميلي گروه/شوراي (پژوهشي) دانشكده/معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه.

3 – 2- در گروه هاي علوم نظري، انساني، و اجتماعي، طرح هايي كه به طور ويژه زمينه نوآورانه داشته باشند به تشخيص توأم استاد راهنما/شوراي تحصيلات تكميلي گروه/شوراي (پژوهشي) دانشكده/معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه.

5- همراستا بودن با محورهاي پژوهشي اولويت دار دانشگاه به تشخيص معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه.

معاونت پژوهش و فناوري دانشکده