رشته حقــوق جزا و جرم شناسی

الف)- دوره کارشناسی:

دوره کارشناسی رشته حقوق یکی از دوره های آموزشی در نظام آموزشی عالی است و هدف از تشکیل آن ، معرفی حقوق ، تربیت افراد برای رفع نیازمندیهای قضایی و وکالت

دعاوی در دادگستری ، تربیت مشاوران حقوقی (کارشناسی) مورد نیاز وزارتخانه ها ، نهادها ، بنیادها و تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی و نیزکمک به احقاق حقوق دولت در سطح بین المللی است. تعداد واحد درسی این رشته 136واحد است.

ب)- دوره کارشناسی ارشد:

به منظور ارتقاء سطح آموزشی و پژوهشی حقوق، اقدامات لازم برای ایجاد دوره کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی صورت گرفته است. علاقمندان می توانند    پایه های علمی خود را در زمینه حقوق جزا تقویت نموده و با علل و عوامل جرم زا آشنایی عمیق تری پیدا کنند تا بتوانند به جامعه خدمات علمی کیفی لازم در جهت مبارزه با بزهکاری ارائه نمایند. تعداد واحد درسی این مقطع 32 واحد است.

الف)- دوره دکتری:

سیدحسین حسینی