همایش بزرگداشت سالروز استقلال کانون وکلا و مقام وکیل در تاریخ 12 اسفندماه در محل تالار رودکی به همت انجمن علمی حقوق دانشگاه فردوسی مشهد و کانون وکلای دادگستری خراسان برگزار شد.

index
به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد، همایش بزرگداشت سالروز استقلال کانون وکلا و مقام وکیل به‌همت انجمن علمی حقوق دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری کانون وکلای دادگستری خراسان در روز پنجشنبه 12 اسفندماه 1400 در محل تالار رودکی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
پس از صحبت‌های عبدالرضا جوان جعفری بجنوردی، رئیس دانشکدۀ حقوق دانشگاه فردوسی مشهد، دربارۀ جایگاه و اهمیت دادستان، وکیل و قاضی در نظام و قانون و همچنین ارتباط این سه با یکدیگر، گروه موسیقی ارغنون اجرای زنده‌ای را به مناسبت سالروز استقلال کانون وکلا و مقام وکیل داشتند.

index1
عباس شیخ‌الاسلامی، وکیل پایه‌یک دادگستری و عضو کانون وکلای خراسان، درخصوص چالش‌های وکلا اظهار کرد: یکی از چالش‌هایی که در وکالت هست و ما آن را نادیده می‌گیریم و لطمه می‌خوریم، مباحث اقتصادی به‌خصوص برای کارآموزان و وکلای جوان است.
وی ادامه داد: یکی از راه‌حل‌های این مشکل این است که به وکلای پیشکسوت توصیه کنیم از وکلای جوان استفاده کنند. باید اتاق فکری منطقی و قوی برای آینده‌پژوهی داشته باشیم تا بتوانیم خواسته‌های خود را به صورت مکتوب درآورده و در آینده به تصویب مجلس برسانیم.
مجتبی زاهدیان، رئیس کانون وکلای دادگستری خراسان، گفت: آن چیزی که به عنوان خوشحالی و خرسندی باید اعلام شود، بحث استقلال است. بنده قبول دارم برخی اقدام نکردن‌ها موجب دخالت در اموری شده است، اما باعث نقض استقلال نمی‌شود.
وی افزود: ما باید به تبیین این مسئله بپردازیم که کانون وکلا منکر اشکالات نیستند، بلکه نگران نقض استقلال هستند.
در انتهای برنامه جعفر کوشا، رئیس اتحادیۀ سراسری کانون‌های وکلای دادگستری، بیان کرد: از سال 58 تا سال 67 در دورۀ جنگ بودیم، اما از سال ۶۷ تا الان در دورۀ گفتمان به سر می‌بریم. برخی سعی دارند این دورۀ گفتمان را دوباره به جنگ تبدیل کنند. منظور از جنگ توپ و تانک نیست. جنگ به این منظور که زیر دیالوگ بزنیم و آن را قول نکنیم.
وی ادامه داد: در فضای گفتمان باید ابزار گفتمان را داشته باشیم. یکی از ملزومات گفتمان این است که نیازهای طرف مقابل را بسنجیم، نه اینکه از بالا نگاه کنیم و بگوییم من می‌دانم شما چه نیازی دارید. در اینجا مسئله، مسئلۀ هم‌سطح بودن است. طرف مقابل باید نیازهای خود را مطرح کند و ما برای رفع آن اقدام کنیم

index2.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: حانیه ظریف