به گزارش روابط عمومی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد جشن تجلیل از اساتید دانشکده‌ی حقوق و علوم سیاسی در تاریخ سه شنبه 20 اردیبهشت 1401 در سالن اجتماعات دانشکده برگزار گردید.

در ابتدای این همایش که با استقبال خوب اساتید همراه بود، جناب آقای دکتر سیدمحمدمهدی قبولی درافشان رئیس دانشکده، ضمن خوشامدگویی به حاضران و قدردانی از خدمات جناب آقای دکتر عبدالرضا جوان جعفری رئیس سابق دانشکده، به جایگاه و مقام شامخ معلم و استاد از نظر آموزه های دینی اشاره نموده و از تلاشهای اعضای محترم هیئت علمی دانشکده به ویژه با توجه به حضوری شدن آموزش قدردانی نمودند. سپس جناب آقای قبانچی، معاون دانشکده گزارشی از وضعیت آموز شی دانشکده اراده نمودند. در ادامه افراد برگزيده آموزشی در سطح دانشکده و گروه های آموزشی (براساس ملاك هاي مندرج در آيين نامه و شيوه نامه مرتبط) معرفی شدند و با تقدیم لوح تقدیر و هدایایی از ایشان تجلیل گردید. اساتید برگزیده این دوره در سطح دانشکده، عبارت بودند از جناب آقای دکتر سعید محسنی، جناب آقای دکتر سید احمد فاطمی نژاد و جناب آقای حسام قبانچی. همچنین برگزیدگان گروه های آموزشی عبارت بودند از جناب آقای دکتر مرتضی منشادی و سرکار خانم دکتر محروق از گروه آموزشی علوم سیاسی، جناب آقای دکتر عبدالرضا جوان جعفری و جناب آقای دکتر سیدمحمدجواد ساداتی از گروه آموزشی حقوق جزا و جرم شناسی و جناب آقای دکتر محمد عابدی از گروه حقوق خصوصی. در این مراسم از آقای دکتر شیرزاد آزاد عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی نیز به عنوان عضو ارتقاء یافته از استادیاری به دانشیاری تقدیر به عمل آمد. این مراسم با معرفی خانم دکتر محروق و دکتر ساعتچی به عنوان اساتید جدید دانشکده پایان یافت.

2 eAmoozesh 401