به گزارش روابط عمومی دانشکده حقوق وعلوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد، آئین معارفه دانشجویان نو ورود مقطع کارشناسی سال 1401 این دانشکده با حضور هیئت رئیسه دانشکده و با همکاری انجمنهای علمی و مشارکت مدیران گروه های آموزشی و تعدادی از اساتید دانشکده در روز سه شنبه 19مهرماه در آمفی تئاتر دانشکده علوم اداری و اقتصادی برگزار شد. در این مراسم آقای دکتر سیّد محمدمهدی قبولی درافشان رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی، ضمن تبریک و خیرمقدم به دانشجویان نو ورود، جهت قبولی و انتخاب در یکی از ده دانشگاه برتر کشور و به ویژه رشته های حقوق و علوم سیاسی به معرفی کلی دانشکده پرداختند.

سپس دکتر سعید محسنی معاون دانشکده ضمن تبریک به دانشجویان نو ورود جهت قبولی در یکی از معتبرترین دانشگاه های ایران، نسبت به معرفی مدیران گروه‌های آموزشی و امکانات دانشکده و نیز در خصوص مسائل آموزشی، پژوهشی و اداری توضیحاتی ارائه کردند.

سخنرانان بعدی مدیران گروه های آموزشی بودند که به معرفی و تبیین اهداف پژوهشی و آموزشی رشته های مربوط به خود پرداختند.

در ادامه برنامه دکتر روح ا... اسلامی به تبیین مختصری از امکانات متنوع فرهنگی، ورزشی دانشگاه پرداختند و توضیحاتی در خصوص نقش انجمن ها و تشکل های دانشجویی در فعالیت های علمی و فرهنگی دانشکده و دانشگاه ارائه نمودند.

سخنران بعدی سرکار خانم دکتر سلیمانی مسئول آموزش دانشکده بودند که ضمن معرفی رشته های موجود، اطلاعات جامعی را در ارتباط با قوانین و مقررات تحصیلی بیان کردند.

vorood 2

vorood 1