بر اساس گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد در روز دوشنبه 18 مهرماه 1401 اولین دوره از جشنواره تقدیر از دانشجویان نمونه بین المللی با حضور وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم با هدف عمق بخشی در ارتباطات و تعاملات علمی و فرهنگی در بستر غنی ایران اسلامی برگزار شد. طی این مراسم از 6 دانشجوی نمونه بین المللی کشور تجلیل شد. که دو نفر از آن ها از دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد به نام های آقای مرتضی محقی دانشجوی مقطع دکتری رشته حقوق خصوصی دانشکده حقوق و علوم سیاسی و دیگری خانم نادیه الکوله تبعه کشور عراق دانشجوی کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات انگلیسی از دانشکده ادبیات و علوم انسانی  تقدیر به عمل آمد.

اعضای هیئت رئیسه،اساتید و کارکنان دانشکده حقوق و علوم سیاسی

Private law 2Private law                                                                              .