با توجه به راه اندازی سیستم های سایت رایانه دانشکده حقوق دانشجویان عزیز میتوانند با استفاده از دستورالعمل زیر وارد USER شخصی خود شوند.

برای استفاده از سیستم های سایت بعد از بالا آمدن ويندوز در گوشه پايين سمت چپ گزينه other user  را انتخاب كنيد و در بخش USER  شماره دانشجویی خود را تايپ نمايید؛ همچنين در قسمت password  رمز عبور سرویس FUMRMS خود را قرار دهيد.

برای اطلاع از رمز عبور سرویس FUMRMS  ، پس از ورود به پرتال پویا از طریق تلفن همراه خود مسیر زیر را دنبال نمایید:

پورتال پویا مالي و پشتيباني فناوري اطلاعات و ارتباطات تغيير رمز عبور سرويس  FUMRMS

راهنمای استفاده از Wi-Fi  دانشگاه فردوسی

ابتدا در بخش NETWORK لپ تاپ یا تلفن همراه  بر روی گزینه WiFi-FUM کلیک نمایید و رمز عبور Ferdowsi  را وارد کنید.

آدرس https://ict.um.ac.ir   را در مرورگر تایپ کنید.(به سایت مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه هدایت می شوید)

روی لینک ورود به اینترنت کلیک نمایید.

درپنجره باز شده جهت احراز هویت، از شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و کلمه عبور سرویس FUMRMS  خوداستفاده نمایید.

لطفا پس از اتمام کار سیستم را خاموش نمایید.

با سپاس