به گزارش روابط عمومی دانشکده حقوق وعلوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد، نشست صمیمانه سه نفر از معاونین محترم دانشگاه با اعضاء هیات علمی و با حضور هیئت رئیسه و مدیران گروه های آموزشی و تعدادی از اساتید دانشکده در روز شنبه 7 آبانماه در دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد.

در این مراسم آقای دکتر سیّد محمدمهدی قبولی درافشان رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی، ضمن خیرمقدم به معاونین دانشگاه و اساتید حاضر در جلسه به تبیین هدف از برگزاری جلسه پرداختند.

سپس دکتر سعید محسنی معاون دانشکده ضمن تشکر از کمک های دانشگاه جهت توسعه و تجهیز دانشکده در خصوص مسائل آموزشی، پژوهشی و اداری توضیحاتی ارائه کردند. در ادامه برنامه اعضاء هیات علمی حاضر به بیان نقطه نظرات خود در ارتباط با مسائل اداری، آموزشی و پژوهشی و چالش های موجود در این حوزه پرداختند و دکتر شعبانی معاون آموزشی دانشگاه ضمن توضیح کلی درارتباط با تغییرات انجام شده در حوزه آموزشی از زمان تصدی ایشان، به سئوالات مطرح شده اساتید پاسخ دادند. سخنران بعدی دکتر وریدی معاون اداری و مالی دانشگاه بودند که مطالبی را در ارتباط با حوزه مالی مطرح کردند و سپس دکتر لطفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سخنانی در ارتباط با مسائل پژوهشی و علم نافع و کاربردی ارائه نمودند.

شایان ذکر است که در این جلسه از دکتر عبدالرضا جوان‌جعفری رئیس پیشین دانشکده‌های علوم اداری و اقتصادی و حقوق و علوم‌سیاسی توسط معاونین محترم دانشگاه تقدیر و تشکر به عمل آمد.

200300