مراسم افتتاح مرکز پژوهشی مشترک میان دانشگاه فردوسی مشهد، پژوهشگاه قوه قضائیه، حوزه علمیه خراسان و دادگستری کل استان خراسان رضوی، صبح امروز، 27 بهمن ماه 1401، در محل پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.

در این مراسم که با اجرای دانشکده حقوق و علوم سیاسی صورت گرفت، جناب آقای دکتر ضابط (رئیس محترم دانشگاه فردوسی مشهد) و حجت الاسلام و المسلمین دکتر خیاط (مدیر محترم حوزه علمیه خراسان) در بیاناتی جداگانه به خلاء گسترده موجود در حوزه موضوعات و عناوین پژوهشی کاربردی جهت استفاده در پایان نامه ها در دانشگاه و حوزه علمیه اشاره نموده و ایجاد مراکز پژوهشی مشترک به این شکل را لازم و پر برکت دانستند. همچنین آقای دکتر هادی (رئیس محترم پژوهشگاه قوه قضائیه) به تشریح اهداف و عملکرد این پژوهشگاه در کمک به حل مسائل حوزه قضا اشاره نموده و توسعه فعالیت های آن را در سطح کشور، مفید و موثر دانست و نهایتا جناب آقای صادقی (رئیس کل محترم دادگستری استان خراسان رضوی) ضمن استقبال از تشکیل این مرکز پژوهشی، بر ضرورت رفع مشکلات و مسائل دستگاه قضا به صورت مستمر از طریق مجامع علمی تاکید ورزید.

در ضمن باید خاطر نشان کرد که در این مراسم، با توجه به نقش و جایگاه دانشکده حقوق و علوم سیاسی که می تواند در این حوزه ایفاء نماید از مدیران آن به طور ویژه دعوت کرده بودند که هرکدام به صورت مختصر به اهمیت ایجاد این مرکز و ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.

در انتهای مراسم نیز پس از امضای تفاهم نامه، حاضرین محترم از کتابخانه و محل استقرار فعلی این مرکز پژوهشی مشترک که در پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد تعبیه شده است، بازدید نمودند.

p 1p 2p 3p 4