با توجه به ارتباطات گسترده شهر مشهد و دانشگاه فردوسی با کشور افغانستان و شهروندان این کشور و هاب بودن مشهد در منطقه آسیای مرکزی و از آنجا که دانشگاه فردوسی میزبان تعداد زیادی از محققان ، دانشجویان و نخبگان افغانستان هست و با توجه به اهمیت تحولات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی افغانستان برای جمهوری اسلامی ایران و پیوندهای فرهنگی، زبانی، اقتصادی و اجتماعی دو کشور، اولین همایش ملی افغانستان و چشم انداز های آینده، برای بررسی تحولات این کشور، تاثیرات مختلف آن بر منطقه و جمهوری اسلامی و یادآوری پیوندهای ناگسستنی مردم و فرهنگ این دو کشور، از طرف گروه علوم سیاسی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می گردد. از دانشجویان، اساتید و پژوهشگران علاقه مند به مسائل افغانستان و آسیای مرکزی و متخصصان امر در حوزه های مختلف دعوت به عمل می آید که از طریق ارسال مقاله یا شرکت در این همایش،  در برگزاری و افزایش سطح کیفی آن مشارکت داشته باشند. برای اطلاعات  بیشتر به تارنمای همایش مراجعه فرمایید.

new poster Afghanistan conference