پیش‌نشست انعقاد تفاهم‌‌نامه همکاری دانشکده با دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی خراسان‌ رضوی در تاریخ ۸ مرداد ماه در محل دانشکده برگزار شد. در این نشست که با حضور ریاست محترم دانشکده آقای دکتر قبولی درافشان، معاون محترم دانشکده آقای دکتر محسنی، مسئول ارتباط با جامعه دانشکده آقای دکتر خواجی، مدیر گروه حقوق جزا و جرم شناسی آقای دکتر حسینی و عضو شورای راهبردی ارتباط با جامعه دانشکده آقای دکتر دانش ناری و همچنین مسئولان دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی خراسان رضوی برگزار شد، طرفین بر هم‌گرایی رویکردهای نظری و تجربی، استفاده از ظرفیت‌های علمی اساتید و دانشجویان برای ارتقای برنامه‌های انتظامی و انجام طرح‌های کاربردی با رویکرد حل مسئله تاکید کردند. در پایان جلسه مقرر شد تا در چارچوب مذاکرات صورت گرفته، تفاهم‌نامه مشترک میان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد و دفتر تحقیقات کاربردی نیروی انتظامی خراسان رضوی تنظیم و اجرایی شود.

aaa

aa