نشست هم‌اندیشی اساتید با موضوع بررسی ابعاد نظامی و ژئوپولیتیک عملیات طوفان الاقصی با حضور عضو هیات علمی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش ج. ا. ایران ظهر سه‌شنبه ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۲ در دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد. در این نشست امیر سرتیپ دکتر سید ناصر حسینی،‌ به بیان یک تحلیل علمی از جنگ غزه پرداخت و گفت: هر علمی مانند علم نظامی اصولی دارد و اگر بر اساس اصول حرکت کند موفقیتش بیشتر است. او عملیات طوفان الاقصی را دارای یک پیشینه‌‌ی ۱۰۰ ساله دانست و افزود: طبق قطعنامه ۱۹۴۷ مجمع سازمان ملل سرزمین فلسطین تقسیم و ۵۵ درصد آن را به عبری‌ها و ۴۵ درصد به عرب‌ها داده شد اما از همان روز به بعد اسرائیل در حال تصاحب بیشتر است تا اینکه به ۸۵ درصد رسید. سرتیپ حسینی به پنج جنگ‌ بین اسرائیل و اعراب در دهه‌های گذشته اشاره کرد و گفت: اصول جنگی اسرائیل که بن گوریون نخست وزیر وقت آن را مطرح کرد ۴ ویژگی داشت که همواره از آن استفاده می‌کردند. او افزود: این ویژگی‌ها شامل بیرون کشیدن جنگ با اعراب خارج از فلسطین، انجام عملیات‌های برق آسا، استفاده از اصل غافلگیری و کوتاه بودن مدت زمان جنگ است.