اطلاعیه مهم درخصوص درخواست تمدید سنوات نیمسال دوم1402

براساس آیین نامه آموزشی، مدت مجاز تحصیل برای دانشجویان مقطع کارشناسی و دکتری تخصصی 8 نیمسال، دکترای عمومی دامپزشکی(ورودی 95به

بعد) 12 نیمسال وکارشناسی ارشد 4 نیمسال می باشد. در صورتی که دانشجو نتواند در مدت مقرر دانش آموخته شود می تواند نسبت به ثبت درخواست تمدید سنوات اقدام نماید .

به اطلاع می رساند دانشجویان محترمی که نیاز به تمدید سنوات برای نیمسال آتی دارند فقط تا دهم بهمن ماه می توانند نسبت به ثبت درخواست تمدیدسنوات و سپس پیگیری درخواست تا تایید مرحله آخر و همچنین انجام انتخاب واحد اقدام نمایند. بدیهی است در صورت عدم اقدام به موقع برایدرخواست تمدید سنوات و صدور مجوز کمیسیون و یا عدم انتخاب واحد عواقب آن به عهده دانشجو خواهد بود .

تذکر مهم : در صورتی که دانشجویان مقاطع کارشناسی و دکتری برای نیمسال سیزدهم به بعد و دانشجویان کارشناسی ارشد برای نیمسال هشتم به بعد نیاز به تمدید سنوات داشته باشند، بایستی درخواست های خود را فقط از طریق سامانه سجاد وزارت علوم (سایت امور دانشجویان داخل وزارت علومتحقیقات و فناوری) ثبت نمایند. با توجه به اینکه اعلام نتایج این درخواست ها زمان بر می باشد، دانشجویان موظف می باشند درخواست خود را حداکثریک ماه قبل از شروع نیمسال تحصیلی ثبت نمایند.

جهت مطالعه راهنمای ثبت نام در سامانه سجاد وزارت عتف و طریقه ثبت درخواست می توانید به آدرسhttps://edu.um.ac.ir  ( مدیریت آموزشی دانشگاه) مراجعه نمایید و منوی سامانه سجاد را مطالعه فرمایید .

مدیریت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد